Продължава издирването на извършителите на вчерашния обир на банкомат в Сапарева

...
Продължава издирването на извършителите на вчерашния обир на банкомат в Сапарева
Коментари Харесай

Още издирват тримата, взривили банкомата в Сапарева баня

Продължава издирването на причинителите на вчерашния обир на банкомат в Сапарева баня. Полицията ги търси по земя и въздух. 

Един човек беше арестуван, само че трима съумяха да избягат и са обявени за общодържавно търсене.

Издирваните са Красимир Йорданов, Кирил Микев и Тодор Богданов, заяви Дарик. Тримата са близки до известния пернишки касоразбивач Валентин Кирилов.

Банкоматът бе взривен към 3:00 ч. предходната нощ в Сапарева баня. Обирджиите са засечени от полицията, но успяват да пробият устроената им блокада и се скриват в гората край село Боснек. Въпреки огромната полицейска акция, която продължава и досега, нито един от тях не е хванат.

Сили на Национална полиция, жандармерията, Гранична полиция, Специализираният отряд за битка с тероризма, хеликоптер, дронове и кучета, не съумяха да заловят бегълците през вчерашния ден. Около 17:00 ч. от Министерство на вътрешните работи разпространиха и фотоси на издирваните.

Успоредно с акцията бяха претърсени и адреси в Перник.

Полицията е откри джипа на обирджиите с празната каса от банкомата.

Арестуваният е Господин Динев, шеф на заведение в Перник, заяви Нова тв. Предстои да се разбере дали ще му бъде повдигнато обвиняване и какво ще бъде то. Той е арестуван, след началото на преследването на тримата обвинени и не е взел участие директно в разбиването на банкомата. 

Към момента се знае, че полицията е следяла тримата търсени, преди те да се опитат да оберат банкомата в Сепарева баня. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР